KoMeNtArI YeS Or No

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Odi ćete naći sve o programima, igricama, muzici. Moći ćete narućivat muziku. I programe i igrice samo recite koja vam treba i ja ću je nabavit.



Linkovi


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

nedjelja, 09.12.2007.

Tutorijali

Ewo odlućija san danas napisat post o osnovnim potrebštinama za računalo......
Dakle najpotrebnije je imati Antivirus. Najbolji antivirus je Bit Defender koji i ja koristim....
Poslje ću van dat link od tog programa...
Onda poslje Antivirusa najpotrebnije je imat Firevall....
To je za zaštitu od hackera....
Najbolji je po meni Zone Alarm I Comodo firewall Pro............ Zone Alarm kad instalirate on vam malo uspori kompjuter A Comodo ništa ne uspori nego možda i sve to ubrza. Ja san koristija i jedan i drugi al sad koristin Bit Defender koji u sebi ima Antivirus, Firewall, Anti spam.
Ja osobno Preporučujem Bit Defender jer me uvijek spasi od virusa al rijetko koji propusti...
Imamo i Antivirus NOD 32. To je vrhunski Antivirus koji kad upadne virus u kompjuter on ga automatski blokira( kao i Bit Defender) ali je NOD 32 lako oštećiv. To znaći kad upadne virus može oštetit NOD 32 i zato je potrebno uzeti drugi Antivirus. Meni hakeri su mnogo puta uništili NOD 32 ćak i jedanput izbrisali sve podatke sa kompjutera...
A Bit Defender jedan put mi je uša virus i nakon nekoliko dana tek ga je uspija očistit. Ja san i dalje vjeran svom Bit Defenderu. Ajme zaboravija san nešto JAKO VAŽNO napisat. NIKAKO NE SMIJU BIT DVA INSTALIRANA ANTIVIRUSA NA KOMPJUTERU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIKAKO!!!!!!!!!!!!! Dovoljan van je BIT DEFENDER za Antivirus, Firewall, i Anti spam........... Ispričavam se još jednom


Bit Defender - Ocjena - 10/10
NOD 32 - Ocjena - 8/10
Zone Alarm - Ocjena - 9/10
Comodo Firewall Pro - Ocjena - 10/10



Bit Defender

Image and video hosting by TinyPic



NOD 32 Croatian Version 2.7

Image and video hosting by TinyPic


Codmdo Firewall pro


Image and video hosting by TinyPic



Zone Alarm 7.0

Image and video hosting by TinyPic



Za downloadanje torrenta morate iman program koji se zove utorrent

Neki programi neće bit u torrentu . Kad ne budu ja ću naglasit da nisu u torrentu.

E da zaboravio sam napomenit da za download torrenta morate imat Mozila FireFox

Photoshop Tutorials


Hm...neznam gdje bi počeo, program je toliko dobar da nemam nijednu manu za njega, hhehe toliko mi je dobar da sam čak I zaradio na njemu ponešto novaca I dobio par nagrada na nekim natječajima. Sve je krenulo prije jedno 4 godine kad sam se počeo malo bolje baviti kompom I uvijek se pitao kako oni to naprave. I tako sam ja nekak krenio u grafičke vode I dobio neku volju I inspiraciju. Počeo sam raditi na verziji CS2 ili poznata devetka. Naravno kao I svaki početnik nisam imao pojma ni strelicu pomaknit,a glava puna ideja. Tako svaki dan malo po malo, pa malo googlao TUTORIALE I nešto se izrodilo. Sada, kada bi komentirao program mogao bi samo reći jedno, a to je da svu maštu koju imate u glavi možete prenjeti na tekst, ili sliku. Potrebno je malo upornosti, internet I imate apsolutno svu podršku.

Najbolje je započeti na sljedeći način: upišite u GOOGLE-U ( photoshop tutorials) I nemožete pogriješiti, otvorit će vam se hrpa stranica I na svakoj je više manje jedno te isto, imate ponuđene slike I efekte koje se dobivaju, savjetovao bi da krenete sa TEXT EFFECTS, to je najlakše ali opet se puno nauči zbog uporabe mnoštva ALATA I FILTERA za oblikovanje.

Svi moji predlošci, slika gore na stranici ove slike sastrane, moj animirani banner, sve je učinjeno u spomenutom program, nemojte biti ljubomorni na svoje radove, od boljeg ima bolje, a photoshop je tu beskrajan. Naime naići ćete na iste slike rađene različitim metodama, priviknite se na to, jel kad dođete u višu fazu I postanete malo bolji korisnici, bit ćete prisiljeni sami izmišljati korake kojim radite, tražit kraće putove, zanimljivo je u svakom slučaju.

Hvalim toliko program zato što stvarno može zauzeti mjesto u širokom krugu pojmova, od zabave sa fotografijama sa digitalca, web designa, običnog retuširanja, montaže, pa do profesionalnih fotografija I radova. Dovoljno je spomenuti da su sve skoro reklame na TV-u, posebno one gdje se reklamiraju maskare, ženski proizvodi za lice, boje za kosu, ubiti djelo PHOTOSHOPA ,a ne stvarne boje, toliko realno izgleda zar ne?.

Ja osobno sam postao ovisnik tog programa, sređujem aute,mjenjam ljudima lica tijela I radim si neke divlje wallpapere. Da nebi sad tu dužio previše, pokazat ću vam neke od mojih radova, a kasnije ću staviti linkove gdje se mogu skinuti razni dodatci, vidjeti postupak izrade, itd...imajte na umu da nema ni puni dan otkad sam postavio stranicu, hvala...pozz




Preuzeto sa Voda design




| Kooomentiraj (34) | Ispirinajj | Permallink |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.